Werkwijze


Behoefte aan onafhankelijk advies voor energie, internet en telefonie? Dat kun je van Nederlandse Vergelijker verwachten. Onze ervaren adviseurs gaan voor jou op zoek naar het meest voordelige aanbod. Op het moment dat wij een verbeterd aanbod voor je hebben, stellen we jou hier direct van op de hoogte. Jij hoeft alleen maar met ons aanbod akkoord te gaan, wij regelen de rest voor je.


Maandelijks minder kosten, zodat jij kunt gaan besparen

Altijd een aanbod dat bij je past,
zowel privé als zakelijk

Als zakelijke ondernemer met een geldig KvK-nummer heb je bijvoorbeeld recht op de productietarieven van zakelijke energie. Dit betekent in het kort dat je al snel honderden euro's op je energie kunt besparen en hier tevens ook minder belasting over zult betalen. Onze energieadviseurs bieden je een overzicht van zakelijke energieaanbiedingen. Na een persoonlijk gesprek krijg je een gepersonaliseerd energiecontract aangeboden.
test

Eenvoudig overstappen. Én zonder gedoe

Vanaf het moment dat je akkoord gaat met het persoonlijk aanbod, regelen wij de gehele overstap voor jou. Hier hoef je helemaal niets voor te doen. Ook het opzeggen van jouw huidige energie-, internet- en telefoniecontract wordt volledig door ons geregeld. Hebben wij je interesse gewekt? En wil jij ook graag een aanbod op maat aangeboden krijgen? Neem dan contact met ons op, wij gaan gelijk voor je aan de slag.

Interesse? Of wil je meer informatie?

Wil je een aanbod op maat aangeboden krijgen? Of ben je nieuwsgierig wat wij voor je kunnen betekenen? Wij horen het graag!


Kies voor Nederlandse Vergelijker als je op zoek bent naar het meest voordelige en persoonlijke aanbod voor energie, internet of telefonie!